Badkamers

Je bent hier: Home » Badkamers

EEN NIEUWE BADKAMER KOPEN?

SCHUIT TOTAAL WONEN HEEFT ALLE badkamer en sanitair TRENDS IN HUIS!

Schuit Totaal Wonen is een gerenommeerde badkamer en sanitair leverancier met een team van meer dan 55 vakkundige medewerkers. U bent op zoek naar een nieuwe badkamer? Schuit maakt dromen waar. Wij leveren alle stijlen badkamers voor ieders budget. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” zorgen wij ervoor dat de installatie van uw badkamer naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Vanuit onze keuken showroom in Putten adviseren, ontwerpen en verkopen wij aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Wij bieden u een compleet assortiment en pakket van diensten aan waarbij wij u ontzorgen en met u meedenken tot in de kleinste details.

BIJ Schuit Totaal Wonen VINDT U alles onder één dak.

Schuit Totaal Wonen realiseert uw dromen. Wij staan voor de beste ervaring tijdens de aankoop en projectbegeleiding. Onze kwaliteit en onze ervaring maken het vakkundige verschil.

Alle SOORTEN BADKAMERS onder één dak

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED GeREGELD!

Kleine badkamer

U zoekt een nieuwe badkamer maar de ruimte is niet groot? Geen probleem, ook in een kleine ruimte kunnen wij de perfecte badkamer realiseren. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom.

Praktische badkamer

U zoekt een badkamer die praktisch is ingedeeld, makkelijk is te reinigen, functioneel maar vooral ook gebruiksvriendelijk is. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom.

LUXe badkamer

U zoekt een badkamer waar u kunt relaxen en onspannen? Een badkamer met ruimte en wellness? Stijlvol afgewerkt en voorzien van de nieuwe trends. Laat ons u inspireren, adviseren en onderdompelen in luxe.

MODERNE badkamer

U zoekt een badkamer in een minimalistische stijl? Herkenbaar aan een strak lijnenspel, design, stoer en industrieel. Zwevende meubels, een vrijstaand bad en een comfortabele inloopdouche?

ONS VAKKUNDIGE BADKAMER ADVIES- en VERKOOPTEAM STAAT VOOR U KLAAR

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED REGELD!

SCHUIT VOOR BADKAMER ADVIES

Is het niet een fijn idee dat u bij het kopen van een nieuwe badkamer kunt rekenen op deskundig advies? Bij Schuit Totaal Wonen draait elke badkamer om slimme oplossingen afgestemd op uw wensen. Samen met u maken onze adviseurs een ontwerp die het beste bij u past waarmee u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige nieuwe badkamer.

SCHUIT VOOR SANITAIR

Bij het uitzoeken van een nieuw sanitair komen veel keuzes kijken. Het is van belang dat u sanitair koopt die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en eisen. De badkameradviseurs vertellen u alles over de verschillen in kranen, douches, baden, toiletten, bidets, badkamermeubels etc. Schuit Totaal Wonen levert alle A-merken van o.a. Duravit, Grohe, Geberit en Sealskin.

SCHUIT Voor MAATWERK BADKAMERS

Omdat niet elke ruimte hetzelfde is zorgt Schuit Totaal Wonen voor maatwerk van uw badkamer. Zo creëren wij een badkamer die geheel naar uw wens is en waar u altijd van heeft gedroomd. Een badkamer gaat per slot van rekening flink wat jaren mee en u moet zich er prettig in voelen. Ons team van vakmensen zorgen ervoor dat alles past zoals u het bedacht heeft.

SCHUIT Voor BADKAMER INSTALLATIE

Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” zorgen wij ervoor dat de plaatsing en installatie van uw badkamer naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. We zorgen ervoor dat alles exact past en perfect werkt. Het verplaatsen van leidingen, een extra stroompunt of het verplaatsen van een wand is voor onze vakkundige medewerkers geen probleem.

DE SHOWROOM VAN SCHUIT TOTAAL WONEN IN PUTTEN

HET INSPIRATIE CENTRUM VOOR UW NIEUWE BADKAMER

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL WONEN IN DE SHOWROOM!

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of wilt u uw woning verbouwen? In onze uitgebreide keuken- en badkamer showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

SCHUIT UP-TO-DATE

LEES ONS NIEUWS, TRENDS, REFERENTIES EN ONTWIKKELINGEN

EXTRA ZEKERHEID BIJ SCHUIT TOTAAL WONEN

WIJ ZIJN EEN CBW-erkendE WOONWINKEL

Schuit Totaal Wonen is een CBW-erkende woonwinkel, wat u niet alleen vele voordelen maar ook vooral meer zekerheid biedt. Wij hanteren de algemene CBW-erkende voorwaarden, die u extra goed beschermen, welke in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld.