Beoordeling 8.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Badkamers

Je bent hier: Home » Badkamers

DE MOOISTE COLLECTIE BADKAMERS en SANITAIR

SCHUIT TOTAAL WONEN PRESENTEERT ALLE SOORTEN EN STIJLEN!

Een nieuwe badkamer en sanitair kopen is bij Schuit Totaal Wonen leuker dan u denkt. Wij leveren alle stijlen voor ieders budget. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” zorgen wij voor het gehele traject. Van bouwkundige voorbereiding tot plaatsing en installatie van uw nieuwe badkamer of toilet. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat al u wensen naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. De leukste manier om een nieuwe badkamer en sanitair te kopen: Schuit Totaal Wonen in Putten.

BEZOEK DE Schuit Totaal Wonen SHOWROOM

Vanuit onze badkamer en sanitair showroom in Putten adviseren, ontwerpen en verkopen wij aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Wij bieden u een compleet assortiment en pakket van diensten aan waarbij wij u ontzorgen en met u meedenken tot in de kleinste details. In ons assortiment vindt u o.a. de volgende sanitair merken: Clou, Dornbracht, Geberit, Elise, Hansgrohe, Hipp-Design, Hotbath, Keuco, Thebalux, Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch, Duravit en Looox.

BIJ Schuit Totaal Wonen VINDT U alles onder één dak.

Schuit Totaal Wonen realiseert uw dromen. Wij staan voor de beste ervaring tijdens de aankoop en projectbegeleiding. Onze kwaliteit en onze ervaring maken het vakkundige verschil.

ONS TEAM BADKAMERSPECIALISTEN

SCHUIT TOTAAL WONEN

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en bent u op zoek naar een professionele partner? Bij Schuit heeft u de meeste mogelijkheden en de meest complete begeleiding. Geen verrassingen achteraf, snellere projectoplevering en meer waarde voor uw geld. In onze uitgebreide showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

SCHUIT MAAKT HET KOPEN VAN een nieuwe BADKAMER LEUK!

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED GEREGELD!

Schuit Totaal Wonen helpt u graag; van het oriënteren tot het bezoek aan onze badkamer showroom. Wij vertellen alles wat u moet weten over het kopen van een badkamer. Neem de tijd om onze informatie door te lezen zodat u goed voorbereidt op pad gaat! Tip: Download onze handige checklist aan voor het kopen van een nieuwe badkamer.

SUCCESVOLLE ALLES-IN-1-AANPAK

Schuit Totaal Wonen helpt u bij uw badkamer kopen zoals we het zelf ook zouden willen kopen. Ons uitgangspunt is het voorkomen van problemen. Dit doen wij door: Eerlijk te zijn over de mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen, altijd bij u thuis te komen inmeten door een bouwkundige…

PROBLEMEN ‘BADKAMER KOPEN’

Vaak gaat het helaas zo: “Het spijt ons, die bouwkundige aanpassingen kunnen wij niet voor u verzorgen. Dat moet u even met de aannemer overleggen.” of zo: “Als uw loodgieter volgende week nog niet klaar is, dan hebben wij pas over 1,5 maand weer tijd in onze planning…

BADKAMER showroom

In de uitgebreide badkamer showroom van Schuit Totaal Wonen in Putten laten wij u graag zien wat we in huis hebben. Laat u inspireren door onze badkamer opstellingen, de trends en vakkundig advies. Maak nu vrijblijvend een afspraak. Bel direct 0341 360 060 of plan online een afspraak.

COMPLETE BADKAMER CHECKLIST

Kom goed voorbereid voor de dag. Download gratis onze checklist, voor het kopen van een nieuwe badkamer. De checklist bevat alle belangrijke onderdelen waarmee uw rekening moet houden om teleurstelling te voorkomen. Vul hem in en neem hem mee naar onze showroom in Putten…

BELANGRIJKSTE VRAGEN KOPEN BADKAMER

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Wij helpen u om uw droombadkamer te realiseren. Zo vertellen wij u graag alles wat u moet weten over het kopen van een badkamer en sanitair. Neem de tijd om onze informatie door te lezen zodat u goed voorbereidt op pad gaat!

Snel contact

Ons team specialisten staat klaar om u zo snel mogelijk te helpen met uw vragen. Bel direct 0341 360 060 of plan online een afspraak.

EXTRA ZEKERHEID BIJ SCHUIT TOTAAL WONEN

WIJ ZIJN EEN CBW-erkendE WOONWINKEL

Schuit Totaal Wonen is een CBW-erkende woonwinkel, wat u niet alleen vele voordelen maar ook vooral meer zekerheid biedt. Wij hanteren de algemene CBW-erkende voorwaarden, die u extra goed beschermen, welke in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld.

SCHUIT PROJECTEN UITGELICHT

Wilt u weten wat Schuit Totaal Wonen voor u kunnen betekenen en wat wij al gedaan hebben?
Bekijk hieronder een aantal uitgelichte projecten.

SUCCESVOLLE ALLES-IN-ÉÉN-AANPAK

SCHUIT TOTAAL WONEN HELPT MET UW NIEUWE BADKAMER

Schuit Totaal Wonen helpt u bij het kopen van een nieuwe badkamer zoals we het zelf ook zouden willen kopen. Wij garanderen u meerwaarde, meer plezier, meer mogelijkheden en minder zorgen tijdens onze snelle realisatie. Onze uitgangspunen om dit voor u te realiseren zijn:

TRANSPARANT

Schuit Totaal Wonen is altijd eerlijk over de mogelijkheden die u heeft bij het kopen van een nieuwe badkamer. Wij houden rekening met uw budget, smaak en wensen.

AANSPREEKPUNT

Voor elk project stellen wij altijd één persoon verantwoordelijk voor de gehele opdracht. Zo heeft u één contactpersoon die u begeleid in het hele proces.

BETAALBAAR

Voor het beste en mooiste resultaat laten wij u naast onze topmerken ook betaalbare onbekende merken zien. Hierdoor krijgt u meer waar voor uw geld.

bouwkundig

Voordat wij uw nieuwe badkamer gaan bestellen bij de leveranciers komen we altijd bij u thuis om alles in te meten door iemand met bouwkundige kennis.

3D-RONDLEIDING

Wij presenteren uw nieuwe badkamer zó dat deze tot leven komt met behulp van een unieke 3D-presentatie. Zo kunt u vooraf ‘rondlopen en -kijken’ voordat u koopt.

FAIR DEAL

Vooraf nemen we al het werk op in onze badkamer offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent. Dus achteraf geen verrassingen en extra kosten!

RELAXED

Wij vinden dat u zeker moet zijn van uw nieuwe badkamer. Dit doen wij om de tijd voor u te nemen en niet aan te dringen tijdens de aankoopfase.

KLANT-en-KLAAR

Wij leveren uw badkamer gebruiksklaar op. Dat wil zeggen dat wij uw keuken zelfs professioneel schoon maken zodra alles volgens afspraak is gemonteerd.

PROBLEEMLOOS EEN NIEUWE BADKAMER EN SANITAIR KOPEN

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED GEREGELD!

Schuit Totaal Wonen helpt u graag; van het oriënteren tot het bezoek aan onze badkamer- en sanitairshowroom.
Wij vertellen alles wat u moet weten over het kopen van een badkamer en sanitair. Neem de tijd om onze informatie door te lezen zodat u goed voorbereidt op pad gaat! Tip: Op deze pagina bieden wij u o.a. een handige checklist aan voor het kopen van een nieuwe badkamer.

DUUR SANITAIR IN DE BADKAMER IS BETER

Er bestaan een hoop misverstanden over de kwaliteit prijsverhouding in badkamers. Een badkamer met hoogwaardige materialen hoeft niet extreem veel duurder te zijn dan een badkamer met standaard materialen. Waar het vaak mis gaat is dat u, als consument, geen goed beeld kunt krijgen van de kwaliteitsverschillen. De één beweert dit, de ander beweert iets anders. Daardoor kunt u moeilijk beoordelen of uw badkamer eerlijk geprijsd is. Wij houden van duidelijkheid en kunnen laten zien welke kwaliteit u kunt verwachten. Kom vrijblijvend kijken in de showroom van Schuit Totaal Wonen en u wordt gegarandeerd net zo enthousiast als wij.

OPDRINGERIGE HIJGERIGE VERKOPER

Laat u niet psychologisch onder druk zetten om “alleen vandaag nog voor die ene speciale korting” uw handtekening te zetten. De ogenschijnlijke winst op korte termijn zal u snel aan het twijfelen brengen; ‘was dit wel de beste badkamer voor ons?’. Het is die korting niet waard. Het is algemeen bekend dat er nogal veel agressieve verkooptechnieken gebruikt worden door verkopers. De Consumentenbond heeft deze praktijken uitvoering onderzocht en schreef daar dit stuk over. Ons uitgangspunt is: we verkopen badkamers en sanitair op de manier zoals we deze zelf ook zouden willen kopen.

COMPLETE EN GESPECIFICEERDE OFFERTE

Er blijkt ineens meer werk nodig te zijn dan afgesproken. En dat is net niet opgenomen in de offerte. Wie gaat dat betalen? Exact, uit de voorwaarden blijkt dan dat u verantwoordelijk bent voor exact datgene wat u als consument helemaal niet had kunnen weten. Een korte en overzichtelijke offerte is in eerste instantie zo makkelijk. En waar iets makkelijk is, wordt eerder akkoord gegeven. Maar juist die makkelijke offerte zorgt achteraf vaak voor een des te groter probleem tijdens realisatie.

TEVEEL VERSCHILLENDE PARTIJEN OVER DE VLOER

“De elektricien of loodgieter is nog niet klaar, dus wij moeten wachten met tegelen en er komt eerst een andere klus tussendoor. U zult een twee weken moeten wachten tot…” zuchtend hangt u de telefoon op. Bij een renovatie of verbouwing moet vaak eerst het bouwkundig werk verricht worden. Daarna kunnen de loodgieter en de elektricien hun werk doen. Daarna worden de muren voorbehandeld voor het tegelwerk. Wie gaat al die verschillende partijen aansturen? Veel mensen beseffen niet goed wat er komt kijken bij een verbouwing of renovatie van een badkamer of toilet. Daar ligt de kracht van onze alles-in-1-aanpak. Wij kunnen alle werkzaamheden aanbieden én zelf uitvoeren. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke en één optimale planning. Dat gaat u zo ontzettend veel gedoe schelen. Daarom kiezen mensen voor onze aanpak.

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL WONEN IN DE SHOWROOM!

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of wilt u uw woning verbouwen? In onze uitgebreide keuken- en badkamer showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Beoordeling 7.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist