Verbouw & Renovatie

Je bent hier: Home » Verbouw & Renovatie

UW Woning verbouwen of renoveren?

SCHUIT TOTAAL WONEN ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS!

Schuit Totaal Wonen is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 55 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Schuit maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd.

Wij bieden u een compleet pakket van diensten aan waarbij wij  met u meedenken tot in de kleinste details.
U wilt uw bestaande woning verbouwen of uw nieuwe woning afbouwen voor een riante leefkeuken, voor kantoorruimte of een extra ruimte waar kinderen kunnen ‘chillen’? Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en neemt de complete bouw van A tot Z uit handen.

MET Schuit Totaal Wonen IS BOUWEN GEEN ROUWEN.

Schuit Totaal Wonen realiseert dromen zonder zorgen met 10 jaar garantie. Wij zijn CBW-Erkend en leveren elke verbouwing op met afbouwgarantie. Wij staan voor de beste ervaring tijdens de bouw door onze perfecte projectbegeleiding. Onze kwaliteit en onze ervaring maken het vakkundige verschil.

Alles onder één dak VOOR UW VERBOUWING

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED GeREGELD!

VERBOUW

U wilt uw (nieuwe) woonhuis verbouwen of uitbouwen? Schuit zorgt voor een vakkundig verbouwing van uw huis binnen uw budget en regelt het perfect en snel
van A tot Z.

Afwerking

U wilt de wanden van uw (nieuwe) woning laten afwerken? Van voorbehandelen tot stucen, van sausen tot afwerken met Beton Ciré. Schuit levert echt vakwerk. Perfect en snel geregeld.

RENOVATIE

U wilt uw bestaande woning renoveren zodat uw woonhuis voldoet aan de laatste wensen en eisen? Schuit zorgt voor de juiste vakkundig en een betaalbare oplossing.

AFBOUW

U wilt uw casco woning laten afbouwen? Schuit regelt het! Van het plaatsen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren tot het aanpassen van electra. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

UW HUIS VERBOUWEN OF RENOVEREN MET ONS VAKKUNDIGE BOUWTEAM

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED REGELD!

BADKAMER VERBOUWEN

Uw badkamer verbouwen? Een compleet nieuwe badkamer, een grotere badkamer of renoveren met nieuw sanitair? Ons vakkundige bouwteam zorgt voor een badkamer die voldoet aan uw wensen! Wij adviseren en begeleiden de realisatie van uw badkamer van A tot Z. Wij verleggen leidingen, zorgen voor nieuwe tegels op vloer en wand, monteren het nieuwe sanitair en sluiten alle kranen perfect aan. En… als we klaar zijn maakt ons schoonmaakteam uw badkamer schoon en fris zodat u 100% kunt gaan genieten en relaxen.

KEUKEN VERBOUWEN

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Op dezelfde plek of elders in uw huis? Of wilt u een compleet andere indeling met bijvoorbeeld een kookeiland? Ons team ervaren vakmensen zorgt voor de complete verbouwing van uw droomkeuken! Wij verleggen leidingen en zorgen voor de wandafwerking, de nieuwe tegels, plaatsen de nieuwe keuken en zorgen ervoor dat alles perfect is aangesloten. En… als we klaar zijn zorgt ons team schoonmakers dat u kunt genieten van uw keuken. Schuit Totaal Wonen regelt het van A tot Z!

WONING VERBOUWEN

U wilt de indeling van uw woonhuis veranderen, een leefruimte anders gebruiken of… Schuit Totaal Wonen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. Wij verplaatsen wanden en zorgen ervoor dat de nieuwe woonruimte perfect wordt afgewerkt door onze stucadoors. Compleet met de aanleg van bijvoorbeeld stroompunten of andere aanpassingen. Met de ‘Alles-in-één’ aanpak van Schuit Totaal Wonen is uw verbouwing in vakkundige handen binnen het afgesproken budget.

WOONHUIS AFBOUWEN

U wilt uw bestaande of nieuwe woning verbouwen voor een royale leefkeuken, kantoorruimte of een extra ruimte waar kinderen kunnen ‘chillen’? Schuit Totaal Wonen heeft jarenlange ervaring en neemt de complete verbouwing van A tot Z uit handen. Met de ‘Alles-in-één’ werkwijze
is het verbouwen van uw woonhuis snel, goed en vakkundig  geregeld.

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL WONEN IN DE SHOWROOM!

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of wilt u uw woning verbouwen? In onze uitgebreide keuken- en badkamer showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

SCHUIT UP-TO-DATE

LEES ONS NIEUWS, TRENDS, REFERENTIES EN ONTWIKKELINGEN

garantie GARANTIE OP AFBOUW EN AFWERKING

SCHUIT TOTAAL WONEN is NOA gecertificeerd

Schuit Totaal Wonen levert elke verbouwing op met NOA-afbouwgarantie. Hierdoor geven wij u garantie op binnen én buiten afbouwwerk en werken wij altijd volgens de gestelde kwaliteitseisen. Schuit Totaal Wonen biedt naast alle voordelen vooral ook zekerheid.