Beoordeling 8.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vloeren

Je bent hier: Home » Vloeren

EEN GOEDE VLOER MAAKT HET AF!

BIJ DE ALLES IN ÉÉN AANPAK HOORT NATUURLIJK EEN MOOIE VLOER!

Vloeren bij Schuit; logisch! Meer dan 25 jaar maken we de mooiste wand- en vloerafwerkingen, het leggen van vloeren hoort daarbij. Een vloer als onderdeel van uw badkamer, keuken of woning-renovatie? Onze alles-in-één-aanpak is vaak doorslaggevend voor de keuze van een vloer bij Schuit Totaal Wonen.

AL 25 JAAR SUCCES MET ONZE ALLES-IN-1-AANPAK

Vanuit onze jarenlange ervaring in de badkamers en nu ook keukens, kan een mooie tegelvloer of PVC-vloer niet missen in onze showroom. En natuurlijk niet in uw woningproject! Vanuit onze aanpak wordt meer mogelijk en wordt uw project sneller opgeleverd. Ons team realiseerde meer dan 1000-vloeren in de afgelopen 10 jaar.

ONZE ALLES-IN-1-AANPAK

SCHUIT TOTAAL WONEN HELPT BIJ UW VLOER KOPEN.

Schuit Totaal Wonen helpt een vloer kopen zoals we het zelf ook zouden willen kopen. Ons uitgangspunt is het voorkomen van bovengenoemde problemen. Dit doen wij door:

 • Eerlijk te zijn over de mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen.
 • Altijd 1 contactpersoon verantwoordelijk te stellen voor het hele proces
 • Ook unieke/onbekende merken aan te laten zien in onze showroom.
 • Uw vloeren professioneel schoon te maken zodra de kit droog is.
 • Altijd bij u thuis te komen inmeten door iemand met bouwkundige kennis
 • U in uw keuken, woonkamer of badkamer rond te laten ‘lopen’ voordat u het gekocht heeft.
 • Al het werk op te nemen in de offerte om verrassingen te voorkomen.
 • Niet aan te dringen tijdens de aankoopfase.
ONZE AANPAK LEVERT MEERWAARDE

Onze aanpak levert het volgende voor u op:

 • Meer mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen
 • Minder zorgen tijdens de realisatie.
 • Meer plezier tijdens het aankopen van uw vloeren.
 • Een snellere realisatie.

*in tegenstelling tot veel andere showrooms die klanten voor alle drie de lijnen verwijzen naar de MIELE experience center in Nieuwegein, kunt u bij ons alle drie de lijnen vinden in de showroomkeukens.

DE MEEST VOORKOMENDE ‘VLOER KOPEN’ PROBLEMEN

BEZUINIGEN OP EEN NIEUWE VLOER…

U vindt dit misschien niet leuk om te horen, of overdreven klinken. Maar een vloer kan best wat geld kosten. En dat is niet voor niets. En een slechte vloer zorgt al snel teleurstellingen na de aankoop. Uw vloer vormt de basis van elke ruimte. Elke stap, en we hopen dat het er vele duizenden mogen worden, moet gedragen worden door uw nieuwe vloer. En elke stap kan voor krasjes zorgen door wat zand onder uw schoenen. Het schuiven van meubels kan voor krasjes zorgen. En wat dacht u van vallend servies… Maar ook het egaliseren en leggen van een tegelvloer of PVC-vloer is vakwerk en vraagt uiterste precisie.

TEVEEL VASTHOUDEN AAN BOTSENDE SMAKEN

Bent u weleens in een woning geweest waar het allemaal ‘net niet’ is. De vloer is mooi. De keuken ook. Maar bij elkaar… Of de overgang naar de woonkamer. Nee… Net niet. Het risico om dit te overkomen is het grootst wanneer u: a. vasthoudt aan botsende smaken en b. verschillende onderdelen uitzoekt bij verschillende bedrijven. We hebben het best vaak gehoord; de teleurstelling achteraf. Had ik maar voor één partij gekozen, en de smaken beter op elkaar afgestemd. Daar komt de expertise van een interieurstylist of één van onze adviseurs bij kijken. U mag altijd met uw eigen stylist komen, of natuurlijk in gesprek gaan met onze medewerkers. En we beloven, we zijn écht eerlijk als iets ‘net niet’-kan.

DE ‘NOU-DAN-NIET’-VLOERVERKOPER

Het gaat ons allemaal economisch voor de wind. Er wordt veel gebouwd. Interieurbedrijven zijn drukker dan ooit. Ook bij Schuit Totaal Wonen krijgen wij veel vertrouwen en opdrachten binnen. Maar dat houdt niet in dat we een ‘nou-dan-niet’-houding aannemen. Want die komt u nog wel eens tegen tegenwoordig. Men wil best nog wel tijd voor u vrijmaken, maar u bekruipt al snel het gevoel dat u eerder blij mag zijn dat men nog tijd voor u heeft, dan dat u het gevoel krijgt dat er echt goed naar u geluisterd wordt. De nou-dan-niet-houding zorgt voor een onaangename druk bij u als koper. Laat u er niet door intimideren.

VERKEERDE VOLGORDE REALISATIE

Waar we u ook voor willen waarschuwen is de ‘verkeerde volgorde realisatie’. We zien dit gebeuren in situaties dat een opdrachtgever met verschillende partijen om tafel zit voor bijvoorbeeld woningrenovatie. Wij willen met alle liefde alleen uw vloer leveren en leggen. Maar let erop dat zaken wel in de juiste volgorde gebeuren. Hierdoor voorkomt u dat een vloer te snel gelegd wordt. Of dat muren nog niet droog genoeg zijn, waardoor vocht in uw nieuwe vloer trekt. Doordat wij alles-in-één kunnen bieden, mét eigen mensen, zorgen wij er altijd voor dat de realisatie in de juiste volgorde én op het juiste moment plaatsvindt.

DE VEELGESTELDE ‘VLOER KOPEN’-VRAGEN

LEES DEZE VEELGESTELDE VRAGEN!

ONZE ALLES-IN-1-AANPAK KOMT TOT LEVEN IN DE SHOWROOM

ER IS GEEN BETERE PLEK OM ONZE AANPAK EN WERKWIJZE TE ERVAREN.

DE MEEST COMPLETE VLOEREN CHECKLIST

GENOEG GELEZEN EN LEKKER AAN DE SLAG?

Kom goed voorbereid voor de dag. Onze checklist bevat alle belangrijke onderdelen van een complete vloer. Klik op downloaden of stuur deze pagina door. Vul hem in en neem hem mee naar onze showroom.

SCHUIT PROJECTEN UITGELICHT

Wilt u weten wat Schuit Totaal Wonen voor u kunnen betekenen en wat wij al gedaan hebben?
Bekijk hieronder een aantal uitgelichte projecten.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Beoordeling 7.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist