Keukens

Je bent hier: Home » Keukens

EEN NIEUWE keuken KOPEN?

SCHUIT TOTAAL WONEN HEEFT ALLE KEUKEN TRENDS IN HUIS!

Schuit Totaal Wonen is een gerenommeerde keuken leverancier met een team van meer dan 55 vakkundige medewerkers. U bent op zoek naar een nieuwe keuken? Schuit maakt dromen waar. Wij leveren alle stijlen keukens voor ieders budget. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” zorgen wij ervoor dat de plaatsing van uw keuken naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Vanuit onze keuken showroom in Putten adviseren, ontwerpen en verkopen wij aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Wij bieden u een compleet assortiment en pakket van diensten aan waarbij wij u ontzorgen en met u meedenken tot in de kleinste details.

BIJ Schuit Totaal Wonen VINDT U alles onder één dak.

Schuit Totaal Wonen realiseert uw dromen. Wij staan voor de beste ervaring tijdens de aankoop en projectbegeleiding. Onze kwaliteit en onze ervaring maken het vakkundige verschil.

Alle STIJLEN KEUKENs onder één dak

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED GeREGELD!

MODERNE KEUKEN

U zoekt een naar een eigentijdse keuken met een exclusieve look? Waar strakke lijnen de boventoon voeren en kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt? Laat u inspireren en adviseren in onze showroom.

LANDELIJKE KEUKEN

U zoekt een romantische keuken met warme nostalgische details en voorzien van alle denkbare gemakken, een ideale indeling en perfecte apparatuur? Laat u inspireren en adviseren in onze showroom.

WOONKEUKEN

U zoekt een royale leefkeuken die de centrale plek in uw huis is? Een keuken waar wonen en koken is combineerd in één en dezelfde ruimte. Gezellig koken, eten, (na)praten en ’s avonds wat drinken. Laat u inspireren en adviseren.

KOOKEILAND KEUKEN

U zoekt een gezellige keuken met een kookeiland of een bar? Een keuken waar u uw culinaire activiteiten kunt combineren met gezelligheid. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom.

ONS VAKKUNDIGE KEUKEN ADVIES- en VERKOOPTEAM STAAT VOOR U KLAAR

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED REGELD!

SCHUIT VOOR KEUKENADVIES

Is het niet een fijn idee, dat u bij het kopen van een nieuwe keuken kunt rekenen op deskundig advies? Bij Schuit Totaal Wonen draait elke keuken om maatwerk en slimme oplossingen afgestemd op uw wensen. Samen met u maken onze adviseurs een ontwerp die het beste bij u past waarmee u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige nieuwe keuken.

SCHUIT VOOR KEUKENAPPARATUUR

Bij het uitzoeken van een nieuwe keukenapparatuur komen veel keuzes kijken. Het is van belang dat u inbouwapparatuur koopt die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en eisen. De keukenadviseurs vertellen u alles over de verschillen in ovens, magnetrons, vaatwassers, kookplaten (inductie, gas of keramisch), afzuigkappen etc. Schuit Totaal Wonen levert alle A-merken van o.a. Miele, Siemens, Quooker en Gaggenau.

SCHUIT Voor MAATWERK keukens

Omdat niet elke ruimte hetzelfde is zorgt Schuit Totaal Wonen voor maatwerk van uw keuken. Zo creëren wij een keuken die geheel naar uw wens is en waar u altijd van heeft gedroomd. Een keuken gaat per slot van rekening flink wat jaren mee en u moet zich er prettig in voelen. Ons team van vakmensen zorgen ervoor dat alles past zoals u het bedacht heeft.

SCHUIT Voor KEUKEN INSTALLATIE

Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” zorgen wij ervoor dat de plaatsing en installatie van uw keuken naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. We zorgen ervoor dat alles exact past en perfect werkt. Het verplaatsen van leidingen , een extra stroompunt of het verplaatsen van een wand is voor onze vakkundige medewerkers geen probleem.

DE SHOWROOM VAN SCHUIT TOTAAL WONEN IN PUTTEN

HET INSPIRATIE CENTRUM VOOR UW NIEUWE KEUKEN

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL WONEN IN DE SHOWROOM!

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of wilt u uw woning verbouwen? In onze uitgebreide keuken- en badkamer showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

SCHUIT UP-TO-DATE

LEES ONS NIEUWS, TRENDS, REFERENTIES EN ONTWIKKELINGEN

EXTRA ZEKERHEID BIJ SCHUIT TOTAAL WONEN

WIJ ZIJN EEN CBW-erkendE WOONWINKEL

Schuit Totaal Wonen is een CBW-erkende woonwinkel, wat u niet alleen vele voordelen maar ook vooral meer zekerheid biedt. Wij hanteren de algemene CBW-erkende voorwaarden, die u extra goed beschermen, welke in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld.