Beoordeling 8.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

stukadoors

Je bent hier: Home » stukadoors

PERFECTE WAND-, VLOER- EN PLAFONDAFWERKING

SCHUIT STUCADOORS ZORGT AL 25 JAAR DAT HET GOED GEREGELD IS!

Stucadoorsbedrijf Schuit is een gerenommeerd stukadoors- en afbouwbedrijf. Met een team van meer dan 55 vakkundige medewerkers behoort Schuit tot de top 20 van grootste stucadoorsbedrijven in Nederland. Dagelijks ontzorgen wij onze partners zodat zij hun projecten op tijd en perfect kunnen realiseren. Wij zorgen voor de complete afbouw van projecten of een deel daarvan. Dit geldt voor grote als kleinschalige projecten, van woning- tot utiliteitsbouw. Onze jarenlange ervaring en deskundige vakmensen ontzorgen u zodat uw project een succes wordt.

ALLEEN SCHUIT MAAKT HET VERSCHIL

Onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” heeft bij 10.000-den projecten door heel Nederland het verschil gemaakt. Het team van Schuit innoveert continu door de intensieve samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers. Hierdoor werkt ons ervaren team volgens de allerlaatste technieken en ontwikkelingen, met de beste materialen en gereedschappen, voor het perfecte resultaat. Wij adviseren u graag graag advies op materiaalkeuze waardoor risico’s zoveel mogelijk worden uitgesloten en wordt de duurzaamheid van het project gewaarborgd.

SCHUIT STUCWERK EN AFBOUW IS BOUWEN MET ZEKERHEID

Schuit Totaal Afbouw realiseert dromen zonder zorgen met 10 jaar garantie. Wij zijn KOMO-gecertificeerd en leveren elke verbouwing op met NOA-afbouwgarantie. Wij staan voor de beste ervaring tijdens de bouw door onze perfecte projectbegeleiding. Onze kwaliteit en onze ervaring maken het vakkundige verschil.

PERFECT STUCWERK VAN ONS VAKKUNDIGE AFBOUWTEAM

MET SCHUIT STUCADOORS WORDT HET GOED GEREGELD!

STUCWERK VOOR AANNEMERS

Schuit verzorgt stukadoors- en spackspuitwerk van topkwaliteit. Door de benodigde kennis, vakmanschap en capaciteit hebben wij een ervaren team om vrijwel elk project professioneel en mooi af te werken. Beton, baksteen, kalkzandsteenblokken, houtskelet of Metal Stud wanden: Schuit Totaal Afbouw regelt het met de juiste afwerkmaterialen wat ten goede komt aan de duurzaamheid van het eindproject.

STUCWERK VOOR PARTICULIEREN

Uw bestaande of nieuwe woning is casco opgeleverd, zijn de wanden en plafonds toe aan renovatie of wilt u wanden (ver)plaatsen? Schuit Totaal Afbouw verzorgt stukadoors- en spackspuitwerk van topkwaliteit. Wij plaatsen o.a. gipsblokkenwanden, cellenbeton, verdiepingshoge panelen, Metal Stud wanden en kalkzandsteen. Wij geven graag u advies op materiaalkeuze en denken mee.

STUCWERK VOOR VVE’S

Schuit Totaal Afbouw deelt de zorg van een Vereniging van Eigenaren die de verantwoordelijkheid heeft voor de toestand en het behoud van een gebouw of complex. Voor het gezamenlijk eigendom is het woongenot van belang. De buitenkant, het trappenhuis en stukwerk moet in een verzorgde goede staat zijn. Schuit heeft daarvoor een uitgekiend dienstenpakket en Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Met de ‘Alles-in-één’ aanpak is uw gebouw in vakkundige handen binnen het afgesproken budget.

STUCWERK VOOR PROJECTONTWIKKELAARS

Voor grootschalige nieuwbouw- of renovatieprojecten heeft Schuit een professioneel team vakmensen in huis. De complete afwerking van een project is bij Schuit in goede handen. Uit ervaring weten wij dat een juiste planning essentieel is en dat andere partijen van hun afspraken niet nakomen. Schuit heeft alle specialismen in eigen huis welke begeleid worden door één van onze projectleiders. Zo heeft u één verantwoordelijk aanspreekpunt en zorgen wij dat alles tot in de puntjes klopt.

WIJ ZORGEN VOOR ALLE SOORTEN STUkWERK

MET SCHUIT TOTAAL WONEN WORDT HET GOED GeREGELD!

SAUSKLAAR STUCWERK

Schuit zorgt voor strak afgewerkte wanden en plafonds van topkwaliteit. Puur vakmanschap voor vrijwel elke ondergrond en na oplevering direct schilderbaar.

SPUITPLEISTER

Met de verspuitbare klakvrije dunpleister zorgt Schuit voor een snelle en uitstekende oplossing voor het afwerken van nieuwbouwprojecten. Wanden zijn behang of sausklaar!

DECORATIEF STUCWERK

Trendy Beton Cir , Brander Stucco of sierpleisters of van Schuit zijn een mooie en praktische afwerking van muren. zien.

BUITENGEVELISOLATIE

Schuit zorgt voor meer comfort en besparing op uw energiekosten. Met buitengevelisolatie, die u binnen een paar jaar terugverdient, zorgt u voor van de stookkosten.

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL AFBOUW!

Heeft u bouw- of renovatieplannen en bent u op zoek naar een professionele partner? In onze uitgebreide showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

SCHUIT PROJECTEN UITGELICHT

Wilt u weten wat Schuit Totaal Wonen voor u kunnen betekenen en wat wij al gedaan hebben?
Bekijk hieronder een aantal uitgelichte projecten.

GARANTIE GARANTIE OP AFBOUW EN AFWERKING

SCHUIT TOTAAL WONEN IS NOA GECERTIFICEERD

Schuit Totaal Wonen levert elke verbouwing op met NOA-afbouwgarantie. Hierdoor geven wij u garantie op binnen en buiten afbouwwerk en werken wij altijd volgens de gestelde kwaliteitseisen. Schuit Totaal Wonen biedt naast alle voordelen vooral ook zekerheid.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Beoordeling 7.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist