Badkamers

Je bent hier: Home » Badkamers

Van oriënteren tot de eerste keer in bad…

Het gaat vooral om de manier waarop

Wout Schuit kwam 12 jaar geleden als stukadoor bij een klant. Die verzuchtte moedeloos: “Het lijkt wel een gevecht tussen mij, de badkamerzaak, en een loodgieter die ik ingehuurd heb. Ze geven elkaar de schuld van vertraging en problemen. En wie moet er nu opdraaien voor de extra kosten?” Een badkamer kopen moet anders! Wout was vanaf dat moment vastbesloten iets unieks te doen…

Het succes van onze alles-in-1-aanpak

Vanuit onze aanpak is meer mogelijk en wordt uw project sneller opgeleverd. Dit komt doordat wij het bouwkundige werk, de afbouw, het plaatsen van uw badkamer en het afwerken van wanden en vloeren zelf uitvoeren. Ons team realiseerde meer dan 1000 badkamers in 10 jaar tijd dankzij onze succesvolle alles-in-1-aanpak.

Wij staan voor

  • De meeste mogelijkheden
  • De meest complete begeleiding
  • Geen verrassingen achteraf
  • Snellere projectoplevering
  • Meer waarde voor uw geld
schuit-totaal-wonen-showroom-badkamers

1/7. Aankoopproblemen

1. U wordt van het kastje naar de muur gestuurd

Het gaat helaas vaak zo: “Het spijt ons, die bouwkundige aanpassingen kunnen wij niet voor u verzorgen. Dat moet u even met de aannemer overleggen.” of zo: “Als uw loodgieter volgende week nog niet klaar is, dan hebben wij pas over 1,5 maand weer tijd in onze planning om uw badkamer te komen plaatsen.”

Het resultaat: U verliest veel tijd met het aansturen van allerlei bedrijven. Tegenwoordig zijn stukadoors en loodgieters heel druk. Dus voordat u de planning van de aannemer, loodgieter, stukadoors en badkamerleverancier op elkaar afgestemd heeft bent u veel telefoontjes verder. En omdat de één sterk afhankelijk is van de ander kan de planning makkelijk uitlopen. Om te voorkomen dat u meerwerkkosten krijgt door vertraging en onduidelijke afspraken werken wij met vaste prijsafspraken. U ontvangt een complete offerte waarin al het werk opgenomen is. En als u kiest voor onze alles-in-één-aanpak dan zorgen wij dat het werk ook opgeleverd wordt conform afspraken. Beloofd!

2. U wordt beperkt in mogelijkheden

Zou u dit willen horen? “Nee helaas, wij kunnen geen gietvloeren leggen, maar u kunt wel kiezen uit deze lijn vloertegels.” Of: “Het zou mooier zijn als dat muurtje weg is, maar dan moeten we een aannemer vinden die dit kan offreren, en die zijn heel druk tegenwoordig. Dus misschien is het makkelijk als we het muurtje laten staan en een kleinere badkamer uitwerken.” Zomaar twee voorbeelden uit de praktijk.

Bij veel badkamerzaken zijn de mogelijkheden beperkt. Als u niet beter weet, denkt u wellicht dat dit normaal is. Hierdoor kunt u eigenlijk niet de badkamer (of keuken) laten maken zoals u wilt. Of u mist simpelweg opties waar u zelf nog niet aan dacht. Wij voorkomen dat u moet horen; ‘Maar waarom hebben jullie dit niet zo gedaan?’ Omdat we bouwkundige kennis in huis hebben, zelf aanpassingen kunnen realiseren en de afbouw realiseren conform uw plannen, bent u verzekerd van uw droomwoning! Wij kunnen meer mogelijkheden bieden én zeggen eerlijk wat er niet mogelijk is.

3. U krijgt te maken met opdringerige verkopers

“Ik kan u nu deze korting geven als u bereid bent vandaag te tekenen.” Het is één van de bekende trucjes. Een voordeeltje op de korte termijn, met daarna het gevoel; ‘hadden we dit wel moeten doen?’. Wees beducht voor psychologische druk. Het is helaas waar dat badkamerverkopers soms opdringerig overkomen. Dit komt door te hoge verkoopdoelstellingen. Voor u als koper is het een vervelende ervaring. Uw badkamer mag er wellicht mooi uit zien. Maar het gaat toch ook om de manier waarop…?

Mensen stellen daardoor een bezoekje aan de showroom uit totdat ze zeker weten wat ze willen en hoeveel ze willen uitgeven. Terwijl in een vroeg stadium naar een badkamerwinkel gaan juist veel voordeel op kan leveren. De regel waar wij onszelf aan meten is; “hoe zouden we zelf een badkamer willen kopen?”. Met dat als uitgangspunt zult u in onze showroom een hele andere sfeer ervaren. Geen gelikte pakken en vlugge scoringsdrang. Het gaat wat ons betreft vooral om de manier waarop, en die moet leuk voor u zijn!

4. U ervaart teleurstelling over uw nieuwe badkamer of onderdelen ervan

Een badkamer uitzoeken is sowieso een lastige klus. Sommige mensen weten exact wat ze willen, maar kunnen dit nergens vinden. Anderen worden juist onzeker door alle mogelijkheden, trends en stijlverschillen. In het ergste geval koopt u iets waar u later spijt van krijgt. Het is dan moeilijk om nog te genieten van iets wat veel geld gekost heeft. Naast bovengenoemde problemen zijn er veel meer belangrijke vragen die u zichzelf en een badkamerspecialist moet stellen. Die behandelen we onderaan deze pagina. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen ontwikkelden wij onze unieke aanpak. Lees snel verder om te ontdekken of onze aanpak bij u past…

schuit-totaal-wonen-showroom-badkamers-18.2

2/7. Onze alles-in-1-aanpak

Schuit Totaal Wonen helpt bij uw badkamer aankoop.

Schuit Totaal Wonen helpt een badkamer kopen zoals we het zelf ook zouden willen kopen. Ons uitgangspunt is het voorkomen van bovengenoemde problemen. Dit doen wij door:

Eerlijk te zijn over de mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen.

Altijd bij u thuis te komen inmeten door iemand met bouwkundige kennis

Altijd 1 contactpersoon verantwoordelijk te stellen voor het hele proces

Niet aan te dringen tijdens de aankoopfase.

Ook unieke/onbekende merken aan te laten zien in onze showroom.

Al het werk op te nemen in de offerte om verrassingen te voorkomen.

Uw badkamer professioneel schoon te maken zodra de kit droog is.

U in uw badkamer rond te laten ‘lopen’ voordat u hem gekocht heeft.

Onze aanpak levert meerwaarde

Onze aanpak levert het volgende voor u op:

Meer mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen

Meer plezier tijdens het aankopen van uw badkamer.

Minder zorgen tijdens de realisatie.

Een snellere realisatie.

schuit-totaal-wonen-showroom-badkamers-17.1

3/7. Voorbeelden van onze aanpak

Voorbeelden van opgeleverde badkamers

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze opgeleverde badkamers en laat u inspireren

4/7. Ervaringen van onze klanten

Dit is een selectie van beoordelingen op Facebook en Google.

Schuit Totaal Wonen
4.4
Based on 17 reviews
powered by Google
John Stribos
John Stribos
17:18 08 Feb 20
Niet goedkoop, maar wel goed persoonlijk advies.
Janny van Grootheest
Janny van Grootheest
16:21 04 Jul 19
Super fijn geholpen/geadviseerd
Rijschool Thomas
Rijschool Thomas
08:05 16 Jan 19
Ondanks in de verbouwing toch een goed overzicht van badkamer mogelijkheden. De mevrouw heeft zonder afspraak tijd voor ons genomen om een 3D afbeeldingen te maken van diverse mogelijkheden. Je kon merken dat mevrouw M. Kromme verstand van zaken had waarop zij ons ideeën vorm gaf en daarbij aangaf wat handig was en wat juist weer niet. Binnen een half... uur kregen we inzicht hoe onze badkamer en wc ingedeeld kon worden. Op een later tijdstip gaan we specifieke onderdelen uitzoeken en een afspraak maken om de verbouwing uit te laten voeren. Daarover later wellicht meer.....lees meer
Mel Tanner
Mel Tanner
22:20 13 Jan 19
Vriendelijke mensen met mooie materialen in de showroom. Ze weten alleen helaas niet hoe een badkamer praktisch en gebruiksvriendelijk ingericht moet worden. Het resultaat is niet handig gemaakt en zeer teleurstellend. Erg jammer na zoveel geld te hebben uitgegeven aan de badkamer. Een aantal materialen waren achteraf na wat research op internet voor 1/4... van de prijs zelf te bestellen. Dit was de druppel voor een 1-ster review.lees meer
Willem de vries
Willem de vries
08:41 03 Feb 18
Hier moet je zijn voor een nieuwe badkamer, wat een keuze in sanitair en tegels .
Ronald Manrho
Ronald Manrho
21:36 14 Sep 17
Mooie winkel, veel kennis en ervaring. Bovenal perfect advies en goede prijs kwaliteit!
Bekijk alle beoordelingen

5/7. De meest complete badkamer checklist

Genoeg gelezen en lekker aan de slag?

Kom goed voorbereid voor de dag. Onze checklist bevat alle belangrijke onderdelen van een complete badkamer. Klik op downloaden of stuur deze pagina door. Vul in en neem mee naar onze showroom. 

6/7. Bezoek onze showroom

In onze showroom treft u complete badkameropstellingen, voorbeeldvloeren & vloerstalen, tegelwanden & standen, onderhoudsproducten & accessoires

Tip: Hieronder gaan we verder met de belangrijkste veelgestelde badkamervragen. Voor wie zich nog beter wil voorbereiden.

Iets vragen of een afspraak maken?

Bel 0341 - 360060 of gebruik ons contactformulier om uw bezoekje aan te kondigen.

7/7 De belangrijkste badkamer kopen vragen

Voor wie zich nog beter wil voorbereiden op het kopen van een badkamer.

Moet ik een afspraak maken voor een bezoek aan jullie/een showroom?

Een badkamer uitzoeken kan best tijdrovend zijn. U wilt op uw gemak eerst oriënteren zonder direct een verkoper achter u aan te hebben. Maar u wilt ook vragen kunnen stellen of zelfs een tekening uit laten werken op het moment dat u iets ziet dat u aanspreekt of er aan toe bent om een stap verder te gaan. In het ergste geval komt u naar onze showroom en verspeelt u een vrije middag doordat wij al teveel afspraken hebben staan om uw vragen te kunnen beantwoorden en dat zou zonde zijn.

Ons advies: Komt u alleen om te oriënteren dan hoeft u geen afspraak te maken. Maar wilt u bijvoorbeeld graag een tekening van de badkamer laten uitwerken of daadwerkelijk materialen uitzoeken? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken.

Wat moet ik meenemen bij een afspraak?

Zonder schets met maatvoering van de badkamer wordt het voor ons erg lastig om een goed beeld van de badkamer te krijgen en de juiste maatvoering te hanteren. U wilt wel dat wat wij intekenen klopt met de werkelijkheid en dat dit ook past in uw nieuwe badkamer. Om direct goed aan de slag te kunnen gaan zouden wij het daarom prettig vinden als u een schets meeneemt met daarop de maatvoering van de badkamer (lxbxh). Denkt u hierbij ook aan de maatvoering en plaats van eventuele deuren, (borstwering van) ramen/dakkapellen, schuine plafonds, leidingkofen of andere bijzonderheden. Deze schets mag (maar hoeft niet) op schaal te zijn. Hebt u een moodboard, Pinterest afbeeldingen of plaatjes uit tijdschriften verzameld? Neemt u deze dan ook gerust mee. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw smaak en wensen.

Welke vragen kan ik verwachten tijdens een gesprek?

We beginnen het gesprek met een lekker kopje koffie of thee en bespreken dan samen uw wensen voor de badkamer. Vragen die u van ons kunt verwachten zijn bijvoorbeeld; Gaat het om nieuwbouw of renovatie? Welke onderdelen ziet u graag terug in de badkamer? Maakt u met meerdere personen tegelijkertijd gebruik van de wastafel? Hebt u opbergruimte nodig d.m.v. bijvoorbeeld kasten? Komt er een wasmachine/droger/wasmand in de badkamer te staan? Welke stijl/sfeer spreekt u het meest aan? Met welke begroting kunnen wij rekening houden? Wilt u alleen de materialen geleverd krijgen of wilt u ook dat Schuit Totaal Wonen de installatiewerkzaamheden verzorgt? Etc. Spelenderwijs proberen wij erachter te komen welke elementen het belangrijkst voor u zijn en te bepalen wat er (technisch) mogelijk is in uw badkamer.

Betaal ik meer voor jullie project-begeleiding?

Zodra u gebruikt maakt van ons installatiepakket waarbij Schuit Totaal Wonen de werkzaamheden voor de badkamer verzorgt, maakt u automatisch gebruik van onze projectbegeleiding. Tijdens de bouw zullen wij er dan op toezien dat afspraken worden nageleefd en dat er netjes wordt gewerkt. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat alles conform afspraak wordt opgeleverd. U betaalt hier dus niet extra voor, dit is een service die wij u bieden zodra u Schuit Totaal Wonen de werkzaamheden laat uitvoeren.

De laatste badkamer trends

Woonaccessoires

Uw woning helemaal, maar dan ook, helemaal af maken bij ons in de showroom? Geen probleem. Wij geven u de mogelijkheid diverse woonaccessoires uit te kiezen bij uw nieuwe badkamer, keuken of woonkamer. Zo heeft u direct alles netjes op elkaar afgestemd. Gewoon makkelijk. En leuk om te doen toch? Met Schuit Totaal Wonen maakt u het af.

Woonvloeren

Tegels, PVC of een gietvloer? Ze liggen tentoongesteld bij Schuit Totaal Wonen. Bij onze alles-in-één-aanpak hoort natuurlijk ook een bijpassende vloer. Wij zijn overtuigd dat u iets passends vindt uit het ruime assortiment. Door de vloeren direct bij het kopen van uw keuken of badkamer mee te kopen voorkomt u een hoop gedoe tijdens het realiseren. Wij stemmen de planning zelf af, en u heeft er geen omkijken naar. Dat is het voordeel van onze alles-in-één-aanpak.

Styling

Heeft u een interieuradviseur in de hand genomen? Neem deze gerust mee naar onze showroom. Wij werken graag met hen samen. Heeft u nog geen interieuradviseur? Wilt u advies over styling en interieur inrichting? Geen probleem. Eén van onze stylisten kan u helpen. Bij ons in de showroom, of bij u thuis. Met elkaar gaan we het creatieve proces aan. Samen komen we tot een inrichting die exact bij u past! Leuk om te doen én het past uitstekend in de alles-in-één-aanpak.