Beoordeling 8.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Voor de Aannemer

Je bent hier: Home » Voor de Aannemer

Schuit Totaal Wonen voor de aannemer

TJONGE, WIE HEEFT JULLIE HUIS GEBOUWD? WAT MOOI ZEG!

Eerlijk is eerlijk; het gaat niet alleen om de stenen en bouwkundige kwaliteiten. Als aannemer wil je huizen bouwen. En alles wat daaromheen komt moet je tegenwoordig wel aanbieden, maar vind maar eens een partij die je echt verder helpt. Iemand die ook de bouwkundige wensen meeneemt in de projectplanning, realistische ideeën uitwerkt en bovendien echt afspraken na kan komen binnen de gestelde deadlines. Klanten van het kastje naar de muur sturen, dat wilt u niet. Verschillende partijen die het elkaar lastiger maken dan nodig, dat wilt u niet. Geregel en gedoe tussen alle werkzaamheden door, ‘nee bedankt!’.

AL 25 JAAR HET VERSCHIL

Of het nu gaat om één woning, of een compleet project van meerdere woningen of utiliteitsbouw. Het maakt voor Schuit Totaal Wonen niet uit. Wij zijn wel wat gewend na 25 jaar actief te zijn als stukadoorsbedrijf en afbouwbedrijf. Bovendien kunnen we flink wat werk aan met ons grote team van vaste vakmannen.

UW PROJECT COMPLETER ÉN MET EEN WIN-WIN-SITUATIE

U maakt uw project completer samen met Schuit Totaal Wonen door ook de badkamers, keukens, vloeren en wandafwerkingen aan te bieden. Eén bedrijf met een unieke alles-in-één-aanpak. Daar staan we voor en levert u het volgende op:

  • Tevreden klanten
  • Betere projectmanagement tijdens de bouw tot en met oplevering
  • Minder gedoe in uw eigen bedrijf
  • Betere marges op uw project

Vraag naar onze ervaringen, voorbeeldprojecten en referenties. En vooral: vraag Wout eens naar zijn visie op de samenwerking en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL WONEN IN DE SHOWROOM!

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of wilt u uw woning verbouwen? In onze uitgebreide keuken- en badkamer showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

SCHUIT PROJECTEN UITGELICHT

Wilt u weten wat Schuit Totaal Wonen voor u kunnen betekenen en wat wij al gedaan hebben?
Bekijk hieronder een aantal uitgelichte projecten.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Beoordeling 7.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist