Vloer kopen

Je bent hier: Home » Vloer kopen

Een goede vloer maakt het af!

Bij de alles in één aanpak hoort natuurlijk een mooie vloer!

Vloeren bij Schuit; logisch! Meer dan 25 jaar maken we de mooiste wand- en vloerafwerkingen, het leggen van vloeren hoort daarbij. Een vloer als onderdeel van uw badkamer, keuken of woning-renovatie? Onze alles-in-één-aanpak is vaak doorslaggevend voor de keuze van een vloer bij Schuit Totaal Wonen.

Al 25 jaar succes met onze alles-in-1-aanpak

Vanuit onze jarenlange ervaring in de badkamers en nu ook keukens, kan een mooie tegelvloer of PVC-vloer niet missen in onze showroom. En natuurlijk niet in uw woningproject! Vanuit onze aanpak wordt meer mogelijk en wordt uw project sneller opgeleverd. Ons team realiseerde meer dan 1000-vloeren in de afgelopen 10 jaar.

Wij staan voor

  • De meeste mogelijkheden
  • De meest complete begeleiding
  • Geen verrassingen achteraf
  • Snellere projectoplevering
  • Meer waarde voor uw geld
schuit-totaal-wonen-showroom-keukens-8

Maak het kopen van een vloer leuker...

... en voorkom veelgemaakte fouten

Van oriënteren tot naar de showroom gaan, wij vertellen alles over het kopen van uw vloer. Wilt u goed voorbereid op pad? Neem de informatie van deze pagina goed in u op.  Daardoor voorkomt u het maken van veelgemaakte fouten, en zult u meer plezier beleven tijdens én na de aankoop.

Tip: door de pagina op te slaan in uw favorieten vindt u het makkelijk terug. Dit kunt u verwachten:

1/7. De meest voorkomende ‘vloer kopen’ problemen

1. Bezuinigen op een nieuwe vloer...

U vindt dit misschien niet leuk om te horen, of overdreven klinken. Maar een vloer kan best wat geld kosten. En dat is niet voor niets. En een slechte vloer zorgt al snel teleurstellingen na de aankoop. Uw vloer vormt de basis van elke ruimte. Elke stap, en we hopen dat het er vele duizenden mogen worden, moet gedragen worden door uw nieuwe vloer. En elke stap kan voor krasjes zorgen door wat zand onder uw schoenen. Het schuiven van meubels kan voor krasjes zorgen. En wat dacht u van vallend servies… Maar ook het egaliseren en leggen van een tegelvloer of PVC-vloer is vakwerk en vraagt uiterste precisie.

2. Teveel vasthouden aan botsende smaken

Bent u weleens in een woning geweest waar het allemaal ‘net niet’ is. De vloer is mooi. De keuken ook. Maar bij elkaar… Of de overgang naar de woonkamer. Nee… Net niet. Het risico om dit te overkomen is het grootst wanneer u: a. vasthoudt aan botsende smaken en b. verschillende onderdelen uitzoekt bij verschillende bedrijven. We hebben het best vaak gehoord; de teleurstelling achteraf. Had ik maar voor één partij gekozen, en de smaken beter op elkaar afgestemd. Daar komt de expertise van een interieurstylist of één van onze adviseurs bij kijken. U mag altijd met uw eigen stylist komen, of natuurlijk in gesprek gaan met onze medewerkers. En we beloven, we zijn écht eerlijk als iets ‘net niet’-kan.

3. De ‘nou-dan-niet’-vloerverkoper

Het gaat ons allemaal economisch voor de wind. Er wordt veel gebouwd. Interieurbedrijven zijn drukker dan ooit. Ook bij Schuit Totaal Wonen krijgen wij veel vertrouwen en opdrachten binnen. Maar dat houdt niet in dat we een ‘nou-dan-niet’-houding aannemen. Want die komt u nog wel eens tegen tegenwoordig. Men wil best nog wel tijd voor u vrijmaken, maar u bekruipt al snel het gevoel dat u eerder blij mag zijn dat men nog tijd voor u heeft, dan dat u het gevoel krijgt dat er echt goed naar u geluisterd wordt. De nou-dan-niet-houding zorgt voor een onaangename druk bij u als koper. Laat u er niet door intimideren.

4. Verkeerde volgorde realisatie

Waar we u ook voor willen waarschuwen is de ‘verkeerde volgorde realisatie’. We zien dit gebeuren in situaties dat een opdrachtgever met verschillende partijen om tafel zit voor bijvoorbeeld woningrenovatie. Wij willen met alle liefde alleen uw vloer leveren en leggen. Maar let erop dat zaken wel in de juiste volgorde gebeuren. Hierdoor voorkomt u dat een vloer te snel gelegd wordt. Of dat muren nog niet droog genoeg zijn, waardoor vocht in uw nieuwe vloer trekt. Doordat wij alles-in-één kunnen bieden, mét eigen mensen, zorgen wij er altijd voor dat de realisatie in de juiste volgorde én op het juiste moment plaatsvindt.

mflor-pvc-vloerstalen-showroom-schuit-totaal-wonen (2)

2/7. Onze alles-in-1-aanpak

Schuit Totaal Wonen helpt bij uw vloer kopen.

Schuit Totaal Wonen helpt een vloer kopen zoals we het zelf ook zouden willen kopen. Ons uitgangspunt is het voorkomen van bovengenoemde problemen. Dit doen wij door:

Eerlijk te zijn over de mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen.

Altijd bij u thuis te komen inmeten door iemand met bouwkundige kennis

Altijd 1 contactpersoon verantwoordelijk te stellen voor het hele proces

U in uw keuken, woonkamer of badkamer rond te laten ‘lopen’ voordat u het gekocht heeft.

Ook unieke/onbekende merken aan te laten zien in onze showroom.

Al het werk op te nemen in de offerte om verrassingen te voorkomen.

Uw vloeren professioneel schoon te maken zodra de kit droog is.

Niet aan te dringen tijdens de aankoopfase.

Onze aanpak levert meerwaarde

Onze aanpak levert het volgende voor u op:

Meer mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen

Meer plezier tijdens het aankopen van uw vloeren.

Minder zorgen tijdens de realisatie.

Een snellere realisatie.

schuit-totaal-wonen-showroom-keukens-9

3/7. Voorbeelden van onze aanpak

Binnenkort plaatsen wij hier voorbeelden van eigen werk. Bekijk ondertussen de foto’s bij 6/7. Showroom voor een impressie van mogelijkheden.

4/7. Ervaringen van onze klanten

Dit is een selectie van beoordelingen op Facebook en Google.

Schuit Totaal Wonen
4.4
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
Ben
Ben
11:01 17 Apr 20
Helemaal goed!
John Stribos
John Stribos
17:18 08 Feb 20
Niet goedkoop, maar wel goed persoonlijk advies.
Janny van Grootheest
Janny van Grootheest
16:21 04 Jul 19
Super fijn geholpen/geadviseerd
Rijschool Thomas
Rijschool Thomas
08:05 16 Jan 19
Ondanks in de verbouwing toch een goed overzicht van badkamer mogelijkheden. De mevrouw heeft zonder afspraak tijd voor ons genomen om een 3D afbeeldingen te maken van diverse mogelijkheden. Je kon merken dat mevrouw M. Kromme verstand van zaken had waarop zij ons ideeën vorm gaf en daarbij aangaf wat handig was en wat juist weer niet. Binnen een half uur... kregen we inzicht hoe onze badkamer en wc ingedeeld kon worden. Op een later tijdstip gaan we specifieke onderdelen uitzoeken en een afspraak maken om de verbouwing uit te laten voeren. Daarover later wellicht meer.....lees meer
Mel Tanner
Mel Tanner
22:20 13 Jan 19
Vriendelijke mensen met mooie materialen in de showroom. Ze weten alleen helaas niet hoe een badkamer praktisch en gebruiksvriendelijk ingericht moet worden. Het resultaat is niet handig gemaakt en zeer teleurstellend. Erg jammer na zoveel geld te hebben uitgegeven aan de badkamer. Een aantal materialen waren achteraf na wat research op internet voor 1/4... van de prijs zelf te bestellen. Dit was de druppel voor een 1-ster review.lees meer
Willem de vries
Willem de vries
08:41 03 Feb 18
Hier moet je zijn voor een nieuwe badkamer, wat een keuze in sanitair en tegels .
Ronald Manrho
Ronald Manrho
21:36 14 Sep 17
Mooie winkel, veel kennis en ervaring. Bovenal perfect advies en goede prijs kwaliteit!
Bekijk alle beoordelingen

5/7. De meest complete vloeren checklist

Genoeg gelezen en lekker aan de slag?

Kom goed voorbereid voor de dag. Onze checklist bevat alle belangrijke onderdelen van een complete vloer. Klik op downloaden of stuur deze pagina door. Vul hem in en neem hem mee naar onze showroom.

6/7. Bezoek onze showroom

Tip: Hieronder gaan we verder met de belangrijkste veelgestelde keuken kopen vragen. Voor wie zich nog beter wil voorbereiden.

Meer dan een vloer nodig?

Schuit Totaal Wonen maakt het af!

De laatste vloeren trends