Keukens

Schuit Totaal Wonen is officieel Gaggenau dealer. Gaggenau is anders dan andere merken in het topsegment door producten te ontwikkelen van duurzame materialen en een strak design. Van de Gaggenau apparatuur kunt u dan ook meer verwachten: zo kunt u met behulp van domino-elementen een kookplaat op maat creëren en kunt u greeploze ovens openen door deze aan te raken. Het uitgangspunt van Gaggenau is dat professioneel apparatuur naar de keuken in huis wordt gehaald. Het merk wordt door een tevreden klant omschreven als ‘De luxe versie van Miele!’.

De producten van Gaggenau zijn van hoogstaande kwaliteit, waarbij design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Het is duidelijk dat het merk zich met zijn keukenapparaten profileert in het hogere segment. Aan deze kwaliteit hangt wel een iets hoger prijskaartje maar daar krijgt u ook wat voor terug. Alle apparatuur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals massief aluminium, geborsteld edelstaal en gehard glas. De producten gaan hierdoor lang mee en hebben nagenoeg geen storingen.

Het Gaggenau assortiment bestaat grofweg uit een 4-tal productcategorieën. Het aanbod kookplaten is divers en modern en voorzien van de meest innovatieve functies. Of u nu liever kookt met gas of met elektriciteit Gaggenau heeft een passende oplossing. Er is zelfs een mogelijkheid om een kookplaat op maat te creëren met domino-elementen, waarbij u gas, (flex)inductie, teppanyaki, stoomkoker en grill kunt combineren.

Ook de ovens van Gaggenau bieden u veel mogelijkheden. Ze zijn zelfreinigend en beschikken over katalytische wanden of een pyrolyse-functie, waardoor schoonmaken makkelijker gaat. De ovens in de Gaggenau 400-serie zijn zelfs greeploos en kunt u openen door de deur simpelweg aan te raken. Daarnaast kunt u de oven verbinden en besturen vanaf uw telefoon via Home Connect. De serviesverwarmer is erg handig in combinatie met de oven. U kunt er ook gerechten mee ontdooien, laten rijzen en zelfs garen.

De stoomovens van Gaggenau worden al jarenlang aangeprezen. Met de (combi-)stoomovens kunt u uw gerechten perfect bereiden door te grillen, te stomen, te gratineren of sous-vide te bereiden. De temperatuur kunt u uiterst nauwkeurig regelen en het vochtigheidsniveau is te bepalen op vijf niveaus.

Uit het assortiment van Gaggenau verkopen wij ook de afzuigkappen. De afzuigsystemen zijn comfortabel, geruisloos en intelligent. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals een wandschouwkap of eilandschouwkap in de kleuren antraciet, metallic of zilver zijn ze zeker een stijlvol accent voor iedere keuken. De afzuigsystemen kunnen ook subtiel in de keuken worden verwerkt worden, met een plafondunit of een kookveldafzuiging, waarbij een module zich naast de kookplaat bevindt. Er is zelfs een systeem die u niet ziet als u het niet gebruikt: de Gaggenau werkbladafzuiging. Na gebruik schuift het systeem weer terug in het werkblad.

Daarnaast vindt u in het Gaggenau assortiment ook wijnklimaatkasten, koelkasten, vaatwassers en volautomatische koffiemachines voor uw nieuwe keuken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van Gaggenau en de kwaliteit ervaren nodigen wij u van harte uit in onze Schuit Totaal Wonen showroom in Putten.