Keukens

Je bent hier: Home » Keukens

Met onze succesaanpak ook uw keuken kopen!

Uniek in Nederland…

Als u meer wilt dan standaard kastjes aan de muur laten schroeven. En op een leuke manier uw keuken wilt kopen? Dan bent u bij Schuit Totaal Wonen op het juiste adres.

Al 25 jaar succes met onze alles-in-1-aanpak

Meer dan 25 jaar is Schuit Totaal Wonen actief in de interieurafbouw en afwerking. Door het succes met onze aanpak leveren wij nu ook keukens. Het is een logisch vervolg en sluit aan bij onze visie; ‘de plek waar jij woont, maken wij graag mooi!’ Goed voorbereid op pad? Lees dan nog even verder op deze pagina…TIP: er zijn op dit moment veel keuken-aanvragen. Begin zo vroeg mogelijk uw zoektocht.

Wij staan voor

  • De meeste mogelijkheden
  • De meest complete begeleiding
  • Geen verrassingen achteraf
  • Snellere projectoplevering
  • Meer waarde voor uw geld
schuit-totaal-wonen-showroom-keukens-8

1/7. De meest voorkomende ‘keuken kopen’ problemen

1. Het misverstand: EEN DURE KEUKEN IS VAST BETER...

Is dat zo? Wat is het probleem om dat te denken? Laten we daar eerst even dieper op in gaan. Er bestaan een hoop misverstanden over de kwaliteit prijsverhouding in keukenland. Een keuken met hoogwaardige materialen hoeft niet extreem veel duurder te zijn dan een keuken met standaard materialen. Waar het vaak mis gaat is dat u, als consument, geen goed beeld kunt krijgen van de kwaliteitsverschillen. De één beweert dit, de ander beweert iets anders. Daardoor kunt u moeilijk beoordelen of uw keuken eerlijk geprijsd is. Wij houden van duidelijkheid en kunnen laten zien welke kwaliteit u kunt verwachten. Komt u maar kijken, u wordt gegarandeerd net zo enthousiast als wij.

2. De welbekende hijgerige verkoper

Laat u niet psychologisch onder druk zetten om “alleen vandaag nog voor die ene speciale korting” uw handtekening te zetten. De ogenschijnlijke winst op korte termijn zal u snel aan het twijfelen brengen; ‘was dit wel de beste keuken voor ons?’. Het is die korting niet waard. Het is algemeen bekend dat er nogal veel agressieve verkooptechnieken gebruikt worden door keukenverkopers. De Consumentenbond heeft deze praktijken uitvoering onderzocht en schreef daar dit stuk over. Ons uitgangspunt is: we verkopen een keuken (of badkamer, vloer of wandafwerking) op de manier zoals we het zelf ook zouden willen kopen.

3. Geen complete en gespecificeerde offerte

Er blijkt ineens meer werk nodig te zijn dan afgesproken. En dat is net niet opgenomen in de offerte. Wie gaat dat betalen? Exact, uit de voorwaarden blijkt dan dat u verantwoordelijk bent voor exact datgene wat u als consument helemaal niet had kunnen weten. Een korte en overzichtelijke offerte is in eerste instantie zo makkelijk. En waar iets makkelijk is, wordt eerder akkoord gegeven. Maar juist die makkelijke offerte zorgt achteraf vaak voor een des te groter probleem tijdens realisatie.

4. Teveel verschillende partijen over de vloer

“De elektricien is nog niet klaar, dus wij moeten wachten met het stucen van de muren maar er komt eerst een andere klus tussendoor, dus u zult een twee weken moeten wachten tot…” zuchtend hangt u de telefoon op. Bij een renovatie of verbouwing moet vaak eerst het bouwkundig werk verricht worden. Daarna kunnen de loodgieter en de elektricien hun werk doen. Daarna worden de muren voorbehandeld. En nadat ook vloeren gelegd zijn zal pas een keuken geplaatst worden. Waarna een afwerking van de wanden plaatsvindt. Wie gaat al die verschillende partijen aansturen? Veel mensen beseffen niet goed wat er komt kijken bij een verbouwing of renovatie. Daar ligt de kracht van onze alles-in-1-aanpak. Wij kunnen alle werkzaamheden aanbieden én zelf uitvoeren. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke en één optimale planning. Dat gaat u zo ontzettend veel gedoe schelen. Daarom kiezen mensen voor onze aanpak.

schuit-totaal-wonen-showroom-keukens-2

2/7. Onze alles-in-1-aanpak

Schuit Totaal Wonen helpt bij uw keuken kopen.

Schuit Totaal Wonen helpt een keuken kopen zoals we het zelf ook zouden willen kopen. Ons uitgangspunt is het voorkomen van bovengenoemde problemen. Dit doen wij door:

Eerlijk te zijn over de mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen.

Altijd bij u thuis te komen inmeten door iemand met bouwkundige kennis

Altijd 1 contactpersoon verantwoordelijk te stellen voor het hele proces

U in uw keuken rond te laten ‘lopen’ voordat u hem gekocht heeft.

Ook unieke/onbekende merken aan te laten zien in onze showroom.

Al het werk op te nemen in de offerte om verrassingen te voorkomen.

Uw keuken professioneel schoon te maken zodra de kit droog is.

Niet aan te dringen tijdens de aankoopfase.

Onze aanpak levert meerwaarde

Onze aanpak levert het volgende voor u op:

Meer mogelijkheden binnen uw budget, smaak en wensen

Meer plezier tijdens het aankopen van uw keuken.

Minder zorgen tijdens de realisatie.

Een snellere realisatie.

schuit-totaal-wonen-showroom-keukens-9

3/7. Voorbeelden van onze aanpak

Binnenkort plaatsen wij hier voorbeelden van eigen werk. Bekijk ondertussen de foto’s bij 6/7. Showroom voor een impressie van keukenmogelijkheden.

4/7. Ervaringen van onze klanten

Dit is een selectie van beoordelingen op Facebook en Google.

Schuit Totaal Wonen
4.4
Based on 17 reviews
powered by Google
John Stribos
John Stribos
17:18 08 Feb 20
Niet goedkoop, maar wel goed persoonlijk advies.
Janny van Grootheest
Janny van Grootheest
16:21 04 Jul 19
Super fijn geholpen/geadviseerd
Rijschool Thomas
Rijschool Thomas
08:05 16 Jan 19
Ondanks in de verbouwing toch een goed overzicht van badkamer mogelijkheden. De mevrouw heeft zonder afspraak tijd voor ons genomen om een 3D afbeeldingen te maken van diverse mogelijkheden. Je kon merken dat mevrouw M. Kromme verstand van zaken had waarop zij ons ideeën vorm gaf en daarbij aangaf wat handig was en wat juist weer niet. Binnen een half... uur kregen we inzicht hoe onze badkamer en wc ingedeeld kon worden. Op een later tijdstip gaan we specifieke onderdelen uitzoeken en een afspraak maken om de verbouwing uit te laten voeren. Daarover later wellicht meer.....lees meer
Mel Tanner
Mel Tanner
22:20 13 Jan 19
Vriendelijke mensen met mooie materialen in de showroom. Ze weten alleen helaas niet hoe een badkamer praktisch en gebruiksvriendelijk ingericht moet worden. Het resultaat is niet handig gemaakt en zeer teleurstellend. Erg jammer na zoveel geld te hebben uitgegeven aan de badkamer. Een aantal materialen waren achteraf na wat research op internet voor 1/4... van de prijs zelf te bestellen. Dit was de druppel voor een 1-ster review.lees meer
Willem de vries
Willem de vries
08:41 03 Feb 18
Hier moet je zijn voor een nieuwe badkamer, wat een keuze in sanitair en tegels .
Ronald Manrho
Ronald Manrho
21:36 14 Sep 17
Mooie winkel, veel kennis en ervaring. Bovenal perfect advies en goede prijs kwaliteit!
Bekijk alle beoordelingen

5/7. De meest complete keuken checklist

Genoeg gelezen en lekker aan de slag?

Kom goed voorbereid voor de dag. Onze checklist bevat alle belangrijke onderdelen van een complete keuken. Klik op downloaden of stuur deze pagina door. Vul hem in en neem hem mee naar onze showroom.

6/7. Bezoek onze showroom

In onze showroom treft u complete keukenopstellingen, inbouwapparatuur, voorbeeldvloeren & vloerstalen, tegelwanden & standen, onderhoudsproducten & accessoires.

Tip: Hieronder gaan we verder met de belangrijkste veelgestelde keuken kopen vragen. Voor wie zich nog beter wil voorbereiden.

Iets vragen of een afspraak maken?

Bel 0341 - 360060 of gebruik ons contactformulier om uw bezoekje aan te kondigen.

7/7. De belangrijkste keuken kopen vragen

Lees deze veelgestelde vragen!

Wat kan er misgaan bij het leveren van een keuken?

Het liefst zouden we willen zeggen dat er niets misgaat bij het kopen van een keuken. Helaas is dat niet waar. Ook bij ons gaat er weleens iets mis, laten we dat voorop stellen. Maar dankzij onze alles-in-1-aanpak draait u nooit op voor de kosten. En met onze garanties geldt dat ook de eerste jaren van gebruik. De volgende dingen gaan wel eens mis vanuit een keukenspecialist:

. keukens worden incompleet geleverd en geïnstalleerd

. keukens worden niet op tijd geleverd

. keukens worden met schade geleverd

. er zijn voorbeelden dat een aanbetaling gedaan is, maar het bedrijf failliet gaat

Wat zijn de meest gemaakte fouten bij het kopen van een keuken?
U moet uw hoofd er goed bij houden. De verkoper ook overigens! Er kan bij het uitdenken en ontwerpen van de keuken al een heleboel mis gaan. Dit noemen we niet om u bang te maken, maar om u te helpen.

Het komt voor dat de hele keuken slecht uitgedacht is. Kastjes zitten op een onhandige plek. De vaatwasser is onpraktisch gesitueerd. Maatvoeringen kloppen niet. Er is niet genoeg elektrische capaciteit vrijgemaakt in de meterkast, of er zijn niet genoeg stoppen aangebracht in de keuken elektrogroep zelf. Leidingen worden verkeerd aangelegd door de loodgieter. Er is geen overleg tussen de aannemer en stukadoor over de afwerkingen.

Keukenverkopers schijnen hele hoge kortingen te kunnen geven, hoe zit dit?
Waar u veel korting kunt krijgen, wordt aanvankelijk veel te veel gerekend. Wij kunnen hier heel duidelijk over zijn. Dit is meestal bij bedrijven waar met standaardkeukens gewerkt wordt en waar de eerste prijs aansluit bij het niveau van een uitgebreide keuken met goede projectbegeleiding. Ook gebeurt dit dus bij bedrijven waar geen of nauwelijks projectbegeleiding geleverd wordt. U moet zelf de aannemer, loodgieter, stukadoor, tegelspecialist of andere interieurbouwers aansturen.

Zo kan het zijn dat u na flink onderhandelen 30% tot 40% korting krijgt. Houd uzelf niet voor de gek. Verkopers calculeren deze marge al in.

Wat moet ik meenemen om een goed gesprek over keuken te kunnen voeren?
Om met de juiste maatvoeringen te werken is een bouwtekening of nauwkeurige tekening van uw keukenruimte met de juiste maten erg belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat u uw ideeën verzameld heeft. Daarmee bedoelen we niet dat u alles al tot in detail moet weten (mag wel), maar een stijlrichting of kleurvoorkeuren zijn al wel handig. Wat we ook goed kunnen gebruiken bij het uitwerken van uw droomkeuken zijn foto’s van uw interieur.

Daarnaast is het ook goed om alvast even na te vragen hoeveel groepen u (over) heeft in de meterkast. Ook dit is geen vereiste, maar kan soms wel bepalend zijn voor eventuele elektrische aanpassingen.

De laatste keuken trends

Woonaccessoires

Uw woning helemaal, maar dan ook, helemaal af maken bij ons in de showroom? Geen probleem. Wij geven u de mogelijkheid diverse woonaccessoires uit te kiezen bij uw nieuwe badkamer, keuken of woonkamer. Zo heeft u direct alles netjes op elkaar afgestemd. Gewoon makkelijk. En leuk om te doen toch? Met Schuit Totaal Wonen maakt u het af.

Woonvloeren

Tegels, PVC of een gietvloer? Ze liggen tentoongesteld bij Schuit Totaal Wonen. Bij onze alles-in-één-aanpak hoort natuurlijk ook een bijpassende vloer. Wij zijn overtuigd dat u iets passends vindt uit het ruime assortiment. Door de vloeren direct bij het kopen van uw keuken of badkamer mee te kopen voorkomt u een hoop gedoe tijdens het realiseren. Wij stemmen de planning zelf af, en u heeft er geen omkijken naar. Dat is het voordeel van onze alles-in-één-aanpak.