Voor de interieuradviseur

Je bent hier: Home » Home » Voor de interieuradviseur

Voor de interieuradviseur

Een open deur en eigen plek in een moderne en professionele showroom

Is dat niet ideaal?! Als interieuradviseur bent u druk. Waarschijnlijk werkt u aan verschillende projecten tegelijkertijd. Elke klant zo goed mogelijk helpen betekent vooral dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan tijdverspillende zaken zoals projectmanagement, problemen oplossen, najagen van deadlines. Daarnaast wil u uw klanten ook niet aan hun lot overlaten. En u weet; verschillende partijen over de vloer; dat is vragen om problemen.

Te mooi om waar te zijn?

Dus u bent op zoek naar een partij die naast u staat. Die eigenlijk een verlengstuk is van uw eigen visie en aanpak. Die de ruimte biedt om samen met uw klant te oriënteren. En een assortiment heeft dat aansluit op de trends en breedte van verschillende smaken van uw klanten. Welkom bij Schuit Totaal Wonen. Bij Schuit Totaal Wonen zetten we een aanpak naast uw service die ervoor zorgt dat u meer projecten aankunt met minder sores. Klinkt als te mooi om waar te zijn?

Reserveer uw eigen ruimte

Waar nodig reserveert u uw eigen ruimte en krijgt u alle vrijheid in onze showroom voor het project met uw klant. Mooier kunnen we het niet maken. Benieuwd? Bel voor een kennismaking.

Iets vragen of een afspraak maken?

Bel 0341 - 360060 of gebruik ons contactformulier om uw bezoekje aan te kondigen.