Voor de aannemer

Je bent hier: Home » Home » Voor de aannemer

Voor de aannemer

Tjonge, wie heeft jullie huis gebouwd? Wat mooi zeg!

Eerlijk is eerlijk; het gaat niet alleen om de stenen en bouwkundige kwaliteiten. Als aannemer wil je huizen bouwen. En alles wat daaromheen komt moet je tegenwoordig wel aanbieden, maar vind maar eens een partij die je echt verder helpt. Iemand die ook de bouwkundige wensen meeneemt in de projectplanning, realistische ideeën uitwerkt en bovendien echt afspraken na kan komen binnen de gestelde deadlines. Klanten van het kastje naar de muur sturen, dat wilt u niet. Verschillende partijen die het elkaar lastiger maken dan nodig, dat wilt u niet. Geregel en gedoe tussen alle werkzaamheden door, ‘nee bedankt!’.

Al 25 jaar het verschil

Of het nu gaat om één woning, of een compleet project van meerdere woningen of utiliteitsbouw. Het maakt voor Schuit Totaal Wonen niet uit. Wij zijn wel wat gewend na 25 jaar actief te zijn als stukadoorsbedrijf en afbouwbedrijf. Bovendien kunnen we flink wat werk aan met ons grote team van vaste vakmannen.

Uw project completer én met een win-win-situatie

U maakt uw project completer samen met Schuit Totaal Wonen door ook de badkamers, keukens, vloeren en wandafwerkingen aan te bieden. Eén bedrijf met een unieke alles-in-één-aanpak. Daar staan we voor en levert u het volgende op:

Tevreden klanten

Minder gedoe in uw eigen bedrijf

Betere projectmanagement tijdens de bouw tot en met oplevering

Betere marges op uw project

Vraag naar onze ervaringen, voorbeeldprojecten en referenties. En vooral: vraag Wout eens naar zijn visie op de samenwerking en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Iets vragen of een afspraak maken?

Bel 0341 - 360060 of gebruik ons contactformulier om uw bezoekje aan te kondigen.