Beoordeling 8.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Home

Schuit Totaal Wonen maakt het af!

Kies voor ons renovatie totaal bedrijf uit Putten in Gelderland, voor de meest complete alles-in-één aanpak van uw project. Onze werkzaamheden variëren van het realiseren van uw droom keuken of badkamer, van stukadoorswerk tot sauswerk of het leggen van een PVC vloer van uw woning. Daarnaast maken en realiseren wij een compleet lichtplan voor uw woning. Er is meer mogelijk dan u denkt met ons renovatiebedrijf Schuit Totaal Wonen uit Putten.

“Had ik dit maar eerder geweten…”

De mogelijkheden van de aanpak van ons renovatie bedrijf uit Putten in Gelderland

De alles-in-één aanpak van ons renovatiebedrijf uit Putten, maakt meer mogelijk en zorgt voor een snellere oplevering van uw project. Wij slopen bijvoorbeeld allereerst een muurtje, terwijl wij bouwkundige aanpassingen doorvoeren. Tegelijkertijd verleggen we de leidingen en plaatsen we uw badkamer, keuken inclusief afwerking. Zodra dit voltooid is, maakt een professioneel schoonmaakbedrijf uw nieuwe droom badkamer en keuken schoon. De kracht van ons renovatie bedrijf uit Putten zit in de complete dienstverlening.

Onze werkwijze maakt al 25 jaar het verschil

Onze klantgerichte werkwijze is de reden dat wij één van de grootste stukadoorsbedrijven van Nederland zijn geworden onder de naam Schuit Stukadoors. Daarnaast kochten meer dan 1000 mensen in de afgelopen tien jaar een badkamer bij ons voormalig badkamer winkel Bad en Wonen. Ook kunt u nu bij Schuit Totaal Wonen uit Putten terecht voor uw droom keuken, PVC vloer en verlichting. Alles onder een nieuwe naam: Schuit Totaal Wonen.

Wij staan voor:

  • Onbeperkte mogelijkheden
  • De meest complete begeleiding
  • Geen verrassingen achteraf
  • Snellere projectoplevering
  • Meer waar voor uw geld

Is onze aanpak iets voor u?

Wij zijn er voor iedereen die bewust kiest voor onze aanpak…

Voor de particulier

Nieuwbouw of verbouwen zonder vertragingen en gedoe tussen leveranciers? Kies voor onze alles in één aanpak. Onze unieke werkwijze start al in onze showroom. Benieuwd?

Voor de projectontwikkelaar

U bent niet de eerste projectontwikkelaar die ons vanaf het begin betrekt bij uw project. Onze alles in één aanpak werkt net zo goed in uw voordeel. Wij komen graag even langs!

Voor de aannemer

Wij werken al 25 jaar voor aannemers. We weten dat u niet zit te wachten op gez**r. Wie wel? Wij niet. En úw klanten ook niet. Respecteren en gerespecteerd worden toch? Elkaar even bellen?

Voor de interieuradviseur

Een open deur en gastvrij welkom voor u mét uw klant. Onze showroom = uw showroom. Duidelijkheid en geen gedoe dankzij onze alles-in-1-aanpak. Kennismaken binnenkort?

SCHUIT PROJECTEN UITGELICHT

Wilt u weten wat Schuit Totaal Wonen voor u kunnen betekenen en wat wij al gedaan hebben?
Bekijk hieronder een aantal uitgelichte projecten.

Iets vragen of een afspraak maken?

Bel 0341 - 360060 of gebruik ons contactformulier om uw bezoekje aan te kondigen.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Beoordeling 7.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist