Beoordeling 8.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Brander Stucco

Je bent hier: Home » Brander Stucco

PRACHTIGE EN STIJLVOLLE BRANDER STUCCO WANDEN

SCHUIT TOTAAL WONEN REGELT HET VAKKUNDIG

Schuit Totaal Wonen is dé specialist in decoratieve wandafwerking. Wandafwerking van Brander Stucco geeft de wanden een zachte uitstraling waardoor ze van fluweel lijken. Of het nu gaat om representatieve ruimtes als een ontvangsthal, kantoor, vergadercentrum of een wand in een woning. Brander Stucco komt ook uitstekend tot zijn recht op kleinere oppervlakken, zoals op een enkele wand in uw keuken, badkamer of toilet.

Brander Stucco is verkrijgbaar in vele geselecteerde kleuren. Van zachte pastel- tot mooie diepe tinten met een zachte matte of een prachtig glans uitstraling. Zo krijgt een wand een extra dieper dimensie die direct in het oog springt. Alleen Schuit maakt met Brander Stucco van elke wand iets speciaals.

VRAGEN OVER BRANDER STUCCO

SCHUIT TOTAAL WONEN GEEFT U DUIDELIJK ANTWOORD

Service staat bij Schuit Totaal Wonen hoog in het vaandel. Wij helpen u graag en geven u duidelijk antwoord op al uw vragen. Dat doen wij op onze website, in onze showroom en indien u wenst bij u thuis. Op deze pagina behandelen we de belangrijkste en veelgestelde vragen over Brander Stucco.

ALGEMENE INFORMATIE

Wat is Brander Stucco?

Brander Stucco is een decoratieve pleister afwerkingsvorm voor sausklare gestukadoorde ondergronden. Het geeft een fluweelachtige uitstraling, waardoor het lijkt op een luxe behang. Het is beschikbaar in drie varianten.

Stucco (fluweelachtige afwerking)
Stucco mat (matte afwerking)
Stucco metallic (metallic effect)

Wat zijn de voordelen van Brander Stucco?

Brander Stucco verovert veel woonkamers, badkamers en zakelijke ruimtes vanwege haar vele voordelen. We zetten er een aantal op een rijtje:

Het is zeer stijlvol
Het is snel aan te brengen.
Het is in meerdere stijlen verkrijgbaar
Het is naadloos.
Het is in meerdere kleuren verkrijgbaar (70 verschillende kleuren).

Is Brander Stucco duurder?

Het is duurder dan ‘gewoon’ sauswerk. Maar vergelijkbaar met bijvoorbeeld een luxe behang afwerking. Doorgaans vinden klanten de kosten ‘meevallen’ omdat het relatief snel aan te brengen is. De Brander Stucco zorgt in twee lagen al voor een subliem effect. Met desoepele verwerking en snelle droogtijd is de dead-line geen probleem meer.

Uit welke Brander Stucco Mat kleuren kan ik kiezen?

De Brander Stucco Mat is in 52 bijzondere kleurenleverbaar. Van
lichte pasteltinten, vrolijke kleurennaar de warme aardetinten. Hoe
donkerder de kleur hoe groter de dieptewerking en levendiger het
schaduweffect wordt.

U heeft de keuze uit de volgende Brander Stucco kleuren:
9 verwarmende rood kleuren
7 charmante oranje kleuren
11 geborgen bruin kleuren
8 opwekkende geel kleuren
11 natuurlijke groen kleuren
8 verfrissende blauw kleuren

Kom langs om een realistisch beeld van de kleuren

Kan Brander Stucco op elke ondergrond?

Nee. Stucco is toepasbaar op gipsgebonden gladde ondergronden. In de praktijk komt dit neer op gestukadoorde ondergronden. In veel situaties wordt gewerkt met een gipsgebonden afwerking. Daarom is Brander Stucco wel vaak toepasbaar.

Waar wordt Brander Stucco toegepast?

Wij zien Brander Stucco steeds meer toegepast worden. Zowel in woningen als zakelijke omgevingen. Vaak kiest men voor één wand, of om een accent aan te brengen en zo een eye-catcher te creëren. Bijvoorbeeld in een woonkamer, keuken, badkamer. Of bijvoorbeeld in uw wachtkamer, spreekkamer of kantoor.

Kan Brander Stucco toegepast worden in een badkamer?

Ja dat kan. Een Brander Stucco Mat of Brander Stucco Metallic afwerking kan een geweldig effect geven. Maar pas het niet toe in de natte cel. Dus in het gedeelte waar gedoucht wordt. Men dient goed te kijken naar de gewenste afwerking en toepasbaarheid. En afhankelijk van de plek al dan niet te kiezen voor de seal-afwerking. Maar ook de afwerking.

Kan Brander Stucco toegepast worden in een keuken?

Ja dat kan. Brander Stucco kan ook achter een fornuis bijvoorbeeld. Het kan goed tegen temperatuurverschillen. Let op: ook hier weer de kans van vervuiling dus kies al dan niet voor een seal-afwerking.

Kan ik zelf de uitstraling en afwerking kiezen?

Ja, tot op zekere hoogte kan gekozen voor een drukkere of rustigere afwerking. Hoe meer slagen gemaakt worden, hoe drukker de afwerking eruit ziet.

Kan iedereen Brander Stucco aanbrengen?

Brander biedt aparte cursussen aan voor stukadoors waarin geleerd wordt hoe deze afwerking het beste aangebracht kan worden. Denk aan gebruik materialen, gereedschap, vorm afwerking, etc. Het is aan te raden altijd voor een stukadoor te kiezen die deze cursus gevolgd heeft.

ONDERHOUD BRANDER STUCCO

Is Brander Stucco goed schoon te maken?

Ja dat kan, maar dan moet u de afwerking wel voorzien van een sealing. Doet u dit niet, dan zal vervuiling snel in de afwerking trekken, en kunnen vlekken niet meer verwijderd worden.

Wat is een sealing?

Een laag die de pleisterafwerking afsluit. We brengen een flinterdun plastic laagje aan over bijvoorbeeld de Brander Stucco afwerking. Daardoor is de afwerking wel af te nemen omdat de vervuiling niet in de ondergrond dringt.

Is een seal laag zichtbaar?

Ja. U kunt het een beetje zien doordat de afwerking heel iets gaat glimmen. Kom gerust langs om de voorbeelden te bekijken. Deze hebben wij hier in de showroom.

Is een sealing op Brander Stucco duurder?

Ja. Het is een extra optie. Het is niet bij alle toepassingen nodig. En de kosten zijn niet heel hoog. Maar het biedt wel heel veel voordelen. Daarnaast is het soms niet nodig om de hele wand van een sealing te voorzien.

Zijn vlekken in Brander Stucco te verwijderen?

Nee. Er is niet iets om de vlekken te verwijderen. Vlekken die in de grondlaag getrokken zijn, krijg je er niet meer uit. Daarom wordt geadviseerd met een sealing te werken op plekken waar de kans op vlekken groot is.

MEER WETEN over ONZe mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK MET SCHUIT TOTAAL WONEN IN DE SHOWROOM!

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of wilt u uw woning verbouwen? In onze uitgebreide keuken- en badkamer showroom in Putten laten wij u zien wat we in huis hebben. Maak vrijblijvend een afspraak, bel direct 0341 360 060 of maak online een afspraak.

EXTRA ZEKERHEID BIJ SCHUIT TOTAAL WONEN

WIJ ZIJN EEN CBW-erkendE WOONWINKEL

Schuit Totaal Wonen is een CBW-erkende woonwinkel, wat u niet alleen vele voordelen maar ook vooral meer zekerheid biedt. Wij hanteren de algemene CBW-erkende voorwaarden, die u extra goed beschermen, welke in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Beoordeling 7.9 gebaseerd op 115 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist